Formannens egen blogg

Sommeren 2015 ser ut til å forbli en kald affære. Under disse værforholdene kan vi prise oss lykkelige for at Country Car Meet  fikk skikkelig godvær under arrangementet ved Peer Gynt kjøpesenter den 4.juli. Gledelig med 87 deltagere, med tanke på storarrangementet for AmCars i Lillestrøm samme dag.

Nå er det snart tid for Gudbrandsdalsløp ( lørdag 5.sept. og Gudbrandsdalsutstilling søndag  6.sept.) Gudbrandsdalsløpet har i år start i landsbyen Ringebu - og målgang ved Peer Gynt kjøpesenter på Vinstra. Vi hadde 112 deltagere i 2014, og planlegger for ca. 150 startende i høst. Mange av våre medlemmer ønsker å starte, noe som medfører at vi er avhengig av å leie inn hjelp fra Hundorp Musikklag ( 20 pers) og Ringebu Musikkforening (10 pers.) Mange GMK-ere stiller også opp disse hektiske dagene.

Søndag 6.sept. avholdes Gudbrandsdalsutstillingen med klasser for alle kjøretøy ( ikke traktor) - og med egen åpen klasse for kjøretøy av 1995 modell til 1985 - retrokjøretøy.

Når vårsol i bakkane blenkjer ........................

Våren står for tur, og med den sommer og sesong for vi som liker å pusle med våre aldrendee kjøredoninger. 2- og 4 hjula kjøretøy blir plukka fram att fra vinterlager, pussa og gnidd så det blenker lang veg. Kanskje er det en og annen rustflekken som dukker uventet opp også, og som bringer sorg og bekymring inn i et vårlig sinn.

På hjemmesider hos arrangører og i terminlister fra LMK, ser en at det nå fylles opp med arrangement og tilstelninger hver eneste helg gjennom en lang og begivenhetsrik sommer. Flere kollisjoner skjer også, sik at en lider valgets kval om hva en skal prioritere. Håper så mange som mulig av våre medlemmer i alle fall prioriterer GMK's egne arrangement slik at vi får så stor oppslutning som mulig. Oppfordrer ellers til at vi møter opp på arrangement hos andre lokale eller regionale arrangører også.

Ønsker alle en innholdsrik og begivenhetsfull sesong - til å mimre om når vi om5-6 måneder igjen begynner å arbeide med snø og vinterdekk igjen.

Willy Heimstad. Formann i GMK.

Jeg har satt meg som mål å få så mange bilder av medlemmenes kjøretøy på hjemmesida  www.gmvk.no. som mulig.

Jeg kan ikke rekke å komme hjem til hver og en av medlemmene for fotografering, så jeg MÅ få hjelp av dere medlemmer.

Send det helst på e-post ; wiheims@online.no - eller også på sms 900 38 168.

Jeg ønsker ett nærbilde - gjerne tatt foran fra venstre.

Venter spent på at bildene strømmer på .

Kul

Nyeste kommentarer

18.08 | 16:39

Motor Sykler

fra 18 år til 2014

...
15.08 | 12:14

Hei er det noen påmelding til Gudbrandsdalsøpet 2019 ??

...
22.01 | 20:08

Kjempe bra

...
12.08 | 19:18

Mulig de skulle vore inne nyte folk å ider

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE