Formannens egen blogg

På nyhetssiden omtales spørsmålet om nytt klubblokale. Dette etter at Dag Skurdal har solgt lokalet der GMK og AmCarHDFRON til nå har holdt hus. Innen 6 mnd skal vi være ute av lokalene.

Diskusjonen blant våre medlemmer må nå gå på om vi skal fortsette samarbeidet med amcarklubben inn i pakkhuet, om vi skal finne oss vårt eget , om vi skal inngå samarbeid med ett serveringssted - eller leie oss inn når vi har behov.

Dette må også sees lyset av at vi har hatt dalende oppslutning om våre interne arrangement. Julekaffen i Kvam art beslkt av 6 personer - og årsmøtet forrige helg hadde 10 frammøtte.

I denne diskusjonen, og avgjørelsen er det mange hensyn å ta : Beliggenhet - tilgjengelighet , parkeringsareal ; Men ikke minst medlemmenes ønsker om evt. å ha et møtested : sammen med andre likesinnede eller kun for klubbmedlemmer.

Gi tilbakemelding slik det er bedt om - og så samles vi for å ta en avgjørelse.

 

GOD PÅSKE !

 

 

 

Søndag 6.mars er det årsmøte i GMK mellom kl.13.00 og 15.00 i klubblokala i Lomoen, Vinstra  ( se egen sak) Styret i klubben består av 5 medlemmer - og et av de styremedlemmene som er på valg stiller sin plass til disposisjon dersom du er interessert i å gjøre en styrejobb.  Ta i så fall kontakt med leder på til 90031868 innensøndag f.k.

Hei igjen. Jula er forlengst passert - og nyttårshelga med nyttårsløftene også. Jeg går ut i fra at alle medlemene har lovet seg å bruke veterandoningene mye i 2016 ?

Den store oppgaven for GMK dette året er å vekke medlemmene til innsats og aktivitet igjen. Med den store medlemsmassen vi har skulle det kunne la seg gjøre å få oppslutning om våre arrangement. Til gratis førjulsmarkering i Kvam var det 6 peroner som møtte opp. Resultatet av dette er jo at vi ikke tør å gå for et slik arrangement foran neste jule.

I forbindelse med Gudbrandsdalsløpet i sept. 2015 måtte vi leie inn 20 personer fra Hundorp Musikklag, 8 pesoner fra Ringebu Musikkforening og 15 personer fra NAF forå ha tilstrekkelig med funksjonærer til å gjennomføre løpet. Vi hadde selvfølgelig med egne medlemmer også, da det er en egen komite som står for planlegging og gjennomføring av løpet.

Styret har vært svært opptatt av å få økt klubbaktiviteten - man kanskje har vi ikke lykkes i å skape arrangement som frister medlemmene ut av godstolen ?? Dette er tema på klubbmøtet umiddelbart etter årsmøtet den 6.mars. Møt opp og lanser dine ideer og tanker om hva vi skal foreta oss.

Så har sommeren snart gått over i høst, og med den GMK's store arrangementshelg :

Lørdag 5. sept. ; Gudbrandsdalsløpet       Søndag 6.sept. ; Gudbrandsdalsutstillingen

Gudbrandsddalsløpet hadde i 2014 vel 100 startende, og en har håp om at dette skal øke i årets løp. Takket være oppslutning fra regionkontor, kommuner, næringsliv og lokal handelstand klarer vi sammen med frivillige funksjonærer å ro dette i land. GMK har i år leigd inn hjelp fra Hundorp Musikklag og Ringebu Musikkforening.

MRK : Vi trenger mer hjelp før og under løpet . Har du lyst og anledning til å hjelpe til           så ta kontakt med leder.

Nyeste kommentarer

18.08 | 16:39

Motor Sykler

fra 18 år til 2014

...
15.08 | 12:14

Hei er det noen påmelding til Gudbrandsdalsøpet 2019 ??

...
22.01 | 20:08

Kjempe bra

...
12.08 | 19:18

Mulig de skulle vore inne nyte folk å ider

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE